Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2009

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ … κριτική # 1Για την πασίγνωστη κωμωδία του Νηλ Σάιμον δεν έχω να πω τίποτα. Αγαπημένο έργο, από τα πιο διαχρονικά του διάσημου συγγραφέα. Τώρα τι συμβαίνει όταν πάρουν στα χέρια τους ένα κείμενο σαν κι αυτό οι ταλαντούχοι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου; Απλή αποθέωση. Είχα χρόνια να ρίξω τόσο γέλιο σε θεατρική παράσταση. Ειδικά με κάτι σοβαροφανείς παραστασούλες που ανεβαίνουν από το πουθενά.
Πρόκειται για αριστούργημα. Η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, εκμεταλλεύεται στο μέγιστο τα ταλέντα των πρωταγωνιστών (και μη). Μια πολύ καλή παράσταση. Η κυρία Υρώ Μανέ είναι πραγματικά πλασμένη για αυτόν τον ρόλο. Χωρίς αυτό να μειώνει στο ελάχιστο την ερμηνευτική απόδοση της κυρίας Κωνσταντίνου. Ένας θίασος πολύ καλά δεμένος ερμηνευτικά. Εκπληκτική και η διασκευή των ρόλων των δύο Ισπανών που τελικά ήταν Ρώσοι Μαφιόζοι. Πολύ καλή η ερμηνεία τους.
Ένα έχω να πω!Μωρή Φλώρα .. Μωρή Φλώρα!!!


Πηγαίνετε να το Δείτε!

1 σχόλιο:

  1. ΛΟΙΠΟΝ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΡΩ ΜΑΝΕ!!!ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΩΡΑΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ!!!ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ!!!!ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή